BOSCH - Odbierz 300 zł

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo (2 minuty); wbijać na wykałaczkę wraz z kawałkiem kabanosa lub sera żółtego; na wierzch wbić kawałek szczypiorku. Układać na półmisku wyłożonym rukolą. Posypać kiełkami. Podawać z sosem aioli.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Wyglądają bardzo smakowicie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Lubię przepiórcze jajeczka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    ciekawie wygladaja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pomysł rewelacyjny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wspaniałe koreczki, idealne na przystawkę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    jajek przepiórczych jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    w zasadzie w smaku takie same jak kurze, ino te mniejsze :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !