Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę, opieńki oczyszczamy myjemy i dusimy na smalcu często mieszając.Pokrojone ziemniaki i grzyby wkładamy do garnka zalewamy gorącym bulionem i gotujemy 30 min,przyprawiamy do smaku i zaprawiamy śmietana.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pierwszy raz slysze o zupie z opieniek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    musi być fajna:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    musi być pyszna nie mogę się doczekać aż opieńki zaczną się u mnie w lesie pojawiać :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !