Sposób przygotowania

Karczek umyć,osuszyć papierowym ręcznikiem a następnie na czosnkować i natrzeć pieprzem,solą,przyprawą do mięsa wieprzowego i odrobiną ostrej papryki.Odstawić w chłodne miejsce do następnego dnia.Piekarnik rozgrzać do 180 stopni,ułożyć mięso na wysmarowanej tłuszczem blasze i pies około 2 godziny w między czasie polewając mięso sosem z pod pieczeni.Mięso wystudzić pokroić na plastry podawać zamiast wędliny.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Wygląda pięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha na kanapeczkę a do tego sałatka, pomidorek, rzodkiewka....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zjadłoby się pyszne mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    aż ślinka cieknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    musi być pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie mięsko lepsze od \"dziwnych wędlin\"....
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Bardzo pyszny:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    wygląda tak apetycznie,że moje śniadanie już mi nie smakuje:(
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    piękny i smaczny !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam takie mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczny do chleba
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wspaniale się prezentuje.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny kawał mięsiwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne na kanapki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha na ciepło i na zimno
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo lubię :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Uwielbiam taki pieczony karczuć, pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    na kanapki jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    pyszna domowa wędlinka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !