Sposób przygotowania

Składniki marynaty mieszamy.Mięso kroimy w wąskie paski i mieszamy je z marynatą i odstawiamy na 30 min.W tym czasie mieszamy składniki sosu.Na 2 łyzkach oleju podsmażamy papryki pokrojone w słupki ,następnie przekładamy je na talerz.Rozgrzewamy ponownie łyżkę oleju smażymy posiekane cebule,grzyby pocięte w paski,posiekany czosnek i imbir,smażymy około minuty i także przekładamy na talerz.Jeszcze raz rozgrzewamy olej i smażymy mięso aż zmieni kolor,dodajemy usmażone warzywa i mieszamy,wlewamy sos i jeszcze chwilkę gotujemy aż sos zgęstnieje.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo smacznie brzmi.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !