Sposób przygotowania

Żelatyne namoczyć w zimnej wodzie.Rosół podgrzac ,doprawić do smaku solą,pieprzem,octem .Rozpuścić w nim żelatynę,odstawić do lodówki na 45min.Pomidory oczyścić ,umyc,pokroić na ćwiartki .Plastry rostbefu zwinąć w ruloniki ,umieścić na 4talerzach .Obok ułożyć pokrojone pomidory i odsączoną kukurydzę.Natkę pietruszki opłukac ,osuszyć,listki oderwać łodyżek.Korzeń chrzanu obrac,dokładnie umyc,ostrym nożem strugać cienkie paseczki.Natką i chrzanem posypać potrawy.Każdą potrawe polać gęstniejacym rosołem i wstawić do lodówki na 4godz.Chleb posmarować masłem,podawać do potrawy.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !