Sposób przygotowania

Fasolę moczymy całą noc w wodzie,następnie gotujemy ją zmieniając wodę 2-3 razy,następnie płuczemy i zalewamy 4 litrami wody,dodajemy liść laurowy i gotujemy 60 min.Cebulę siekamy i podsmażamy na oliwie,do cebuli dodajemy jeden obrany i pokrojony pomidor i łyżkę posiekanego czosnku,wszystko przekładamy do fasoli gotujemy i przyprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    Pozostałe pomidory kroimy razem z papryczkami i dodajemy do zupy.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    jaka pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !