Sposób przygotowania

Mięsko dzielimy na małe części i obtaczamy w panierce. Smażymy na oliwie i odsączamy z tłuszczy na papierowym ręczniku. Polecam podawać z sosem czosnkowym lub pikantnym jako przekąskę do piwa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    uwielbiam takiego kurczaczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    AnaSt

    Pyszności :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewuniasta

    smakowity kurczaczek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    lubie kurczakowe przekąski :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    uwielbiam - pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    uwielbiam - pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne takie małe kawałeczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię takiego chrupiącego kurczaczka.
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    kurczaczek palce lizać
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wprost uwielbiam takie kąski w panierce! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cranberry

    Pysznošci :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !