Sposób przygotowania

Cebulki obrać i wrzucić na 5 minut do osolonej i wrzącej wody. Masło rozgrzać w rondlu, dodać cukier i mieszać do momentu aż się rozpuści. Dodać cebulki i podsmażyć na rumiano. Zalać winem oraz dodać goździki i pieprz. Dusić 25-30 minut na małym ogniu. Jeśli sos będzie zbyt gęsty dodać odrobinę wody.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    Ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis, jak ktoś lubi cebulę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bombowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !