Sposób przygotowania

Golonki oczyścić i zagotować w przyprawach. Jak będzie miękka, to wstawić do piekarnika na 30 minut,żeby się wysuszyła i zarumieniła. podawać z musztardą lub ketchupem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    smaczna
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 4
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smakowita
  • 5
    original
    Opublikowano

    Beata73

    smakowita
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rewelacja!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !