Sposób przygotowania

mięso opłukać i pokroić w dość grubą kostkę natrzeć czosnkiem rozgniecionym przez paskę,posypać kucharkiem,przyprawą do mięsa,polać oliwą i odstawić w chłodne miejsce najlepiej na noc następnego dnia upiec na rumiano z każdej strony podlać odrobiną wody i gotować do miękkości.p,podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Na zdjęciu wyraźnie widać kawłki gulaszowe, a nie pieczeń!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobra.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię takie mięsko na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Lubię takie mięsko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !