Sposób przygotowania

makaron ugotować al dente ,fasolke wrzucić do wrzacego bulionu gotowac 20 min osaczyc na sicie (bulionu nie wylewać ) obrana cebulę pokroić w drobną kostkę .papryczkę przekroić oczyścić z gniazda nasiennego , drobniutko posiekać i razem z cebulą zeszklić na rozgrzanej oliwie dodac fasolke ewentualnie pokroic ja na mniejsze kawałki i makaron starannie wymieszacwlac 2-3 lyzki bulionu przyprawić danie do smaku sola i pieprzem .posypać tartym parmezanem:)pychotka polecam

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    no fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    uwielbiam makaronik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !