Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki i warzywa (marchew, seler, cukinia, zielony groszek) rozdrobnic mikserem.
Dodaćmąkęi jajka. Wszystko wymieszać Masę doprawić solą i pieprzem. Dodać zioła (natka pietruszki, koperek, lubczyk).
Olej podgrzać na patelni. Z masy formować dłońmi sznycelki. Układać na patelni i smażyć bardzo powoli, na słabym ogniu po jednej stronie ok. 5 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wyglądają kusząco
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bernika

    zdjęcie to skan widac fakture papieru.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !