Sposób przygotowania

Wątrobę myjemy,osuszamy,kroimy na mniejsze kawałki i jeszcze raz myjemy.Osuszamy.Kawałki wątróbki maczamy w mące i kładziemy na gorący tłuszcz na patelnię.Dodajemy obraną,pokrojoną w półplasterki cebulę.Posypujemy pieprzem i smażymy.Na koniec solimy.Podajemy z ziemniakami i surówką.Ja lubię posypaną szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 4
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    I ja tak przyrządzam wątróbkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię wątróbkę z cebulą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ostanio w domu robilem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ostanio w domu robilem
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatna w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    jest hitem naszego domu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !