Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy,kroimy w kosteczkę i podsmażamy na tłuszczu.Doprawiamy.Przekładamy do miseczki.Szczypiorek siekamy i dodajemy do pieczarek.Wcześniej namoczoną,odciśniętą bułkę dodajemy razem z jajkiem do mięsa.Doprawiamy i dokładnie mieszamy.Łyżką nabieramy porcję mięsa,rozpłaszczamy w rękach,nakładamy trochę pieczarek,zlepiamy,obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym tłuszczu.Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajna przekąska.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Już same kotlety mielone są smaczne, a z pieczarkami - pycha.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    kotlety są pyszne,robię bardzo podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    rewelacja
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!!!!!!1
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !