Sposób przygotowania

Ładny kawałek schabu myjemy,osuszamy,obsypujemy solą i pieprzem.Wkładamy na noc do lodówki.Następnego dnia po środku przez całą długość robimy w schabie dziurę i napełniamy ją namoczonymi wcześniej śliwkami.Wkładamy do naczynia żaroodpornego i podlewamy troszkę olejem i wodą.Pieczemy około 1 1/2 godziny od czasu do czasu polewamy tłuszczem z naczynia.Polecam.Pycha:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetyczny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    jeśli smakuje tak jak wyglada to super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    moj ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !