Sposób przygotowania

Grzyby ugotować, zmielić, wymieszać z cebulka usmażoną, czosnkiem przeciśniętym przez praskę, dodać kaszę mannę, bułkę tartą, posiekaną kapustę i jaja, doprawić solą i pieprzem wymieszać i faszerować schab. Mięso natrzeć z wierzchu solą i pieprzem i piec w piekarniku w 200 stopniach ok 1,5 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    można posypać kminkiem przed pieczeniem, jeśli się lubi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    katarzyna124

    bardzo fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ładnie się prezentuje.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy pomysł z tym farszem, takiego nigdy nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjnie wygląda taki faszerowany schab

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !