Sposób przygotowania

Jajka gotujemy w osolonej wodzie na twardo. Warzywa (ziemniaki, seler, marchewki i pietruszkę) gotujemy w skórach , a gdy się ugotują obieramy je i kroimy drobno. Jajka i ogórki trzemy na tarce. Na koniec wszystko mieszamy, dodajemy majonez, groszek lub kukurydzę (albo i jedno i drugie) łyżkę musztardy, sól i pieprz ziołowy oraz majeranek do smaku. Wszystko mieszamy. Smacznego!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Taka tradycyjna sałatka. Pycha.
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja tez lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super przepis sprawdzomy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    uwielbiam takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !