Sposób przygotowania

Jajka gotujemy ,obieramy ze skorupki i przekrawamy wzdłuż .Wyciągamy żółtka. Pieczarki czyścimy ,ścieramy na tarce o grubych oczkach i przesmażamy na maśle. Studzimy .W miseczce miksujemy blenderem żółtka,pieczarki ,natkę pietruszki .Dodajemy majonez .Jajka układamy na liściach sałaty i szpryca nakładamy farsz z pieczarek i żółtek.Ozdabiamy plasterkami rzodkiewki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takie są najlepsze !
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadłem są super
  • 1
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    pyszne:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ale śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    przepis brzmi smacznie
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    lubię takie ;-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pięknie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna przystawka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i pięknie podane
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    fajnie , musze wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !