Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzik na szybko w oleju

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

matjas płaty 2 szt.
mix borowikowo-warzywny 2 łyżki
olej rzepakowy 2 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: śledzik na szybko w oleju

Odmoczone matijasy pokroić w cienkie paski, dodać 2 łyżki mieszanki http://www.doradcasmaku.pl/przepis/130066/mix-borowikowo-warzywny-do-sledzi.html, 2 łyżki oleju, doprawić pieprzem, wymieszać i wstawić na 1 godzinę do lodówki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka137 22.04.2011 23:37
smaczne
Sylwia88 22.04.2011 20:22
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak