Składniki:
fasolka szparagowa | 50 dkg |
schab | 25 dkg |
szynka wędzona | 2 plasterki |
słonina | 10 dkg |
mąka kukurydziana | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
sos sojowy | 2 łyżki |
bulion wołowy | 1 szklanka |
sól | |
olej | 2 łyżki |
fasolka szparagowa | 50 dkg |
schab | 25 dkg |
szynka wędzona | 2 plasterki |
słonina | 10 dkg |
mąka kukurydziana | 1/2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
sos sojowy | 2 łyżki |
bulion wołowy | 1 szklanka |
sól | |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: