Składniki:
udziec jagnięcy z kością | 2 kg |
ziemniki | 1,3 kg |
oliwa | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 1/4 litra |
sól | szczypta |
czosnek | 3 ząbki |
pieprz ziarnisty | 1 łyżka |
rozmaryn | 2 gałązki |
cytryny | 2 szt |
oliwa | 1/4 szklanki |
sól | |
pieprz |
udziec jagnięcy z kością | 2 kg |
ziemniki | 1,3 kg |
oliwa | 2 łyżki |
wino białe wytrawne | 1/4 litra |
sól | szczypta |
czosnek | 3 ząbki |
pieprz ziarnisty | 1 łyżka |
rozmaryn | 2 gałązki |
cytryny | 2 szt |
oliwa | 1/4 szklanki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: