Sposób przygotowania

Filety pokrój na duże kawałki, natrzyj solą i skrop obficie cytryną. W rondelku rozgrzej oliwę i dodaj w całości obrane ząbki czosnku, zrumień i wyjmij. Na tej samej oliwie podsmaż pokrojoną w plastry cebulę. Pomidory pokrój w kostkę i dodaj do cebuli. Następnie dodaj pokrojone w plasterki oliwki oraz pokrojoną w kostkę paprykę. Duś wszystko razem przez ok. 5 min. Wysmaruj oliwą żaroodporne naczynie. Na dnie ułóż filety i przykryj je przygotowanymi wcześniej warzywami. Zapiekaj wszystko pod przykryciem przez ok. 30 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zdrowa rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !