Sposób przygotowania

Rybę pokroić w kostkę, oprószyć solą i pieprzem, ułożyć na dnie naczynia żaroodpornego. Cebulę pokroić w piórka, udusić z przyprawą uniwersalną, ułożyć na rybie. Zalać śmietanką z odrobiną soli, posypać zupą w proszku. Piec ok .30 min w temp. 180 stopni. smacznego!

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też pyszności
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ale fajne nie ma kłopotu że filet się rozpadnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    robiłam wczoraj na obiad- moja siostra była zachwycona!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Absolutnie smakowicie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !