Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować, posolić, zalać odrobiną wody i dusić pod przykryciem. Kiedy będzie miękka ze smalcu i mąki przyrządzamy zasmażkę, dodajemy do kapusty. Doprawiamy, dodajemy posiekany koperek. Podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Wygląda apetycznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna jest taka kapusta
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ŚWIEŻUTKA PROSTO Z OGRÓDKA MNIAM
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna,dawno nie jadłam takiej kapustki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam z dużą ilością koperku
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna ,lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Taka kapusta jest pyszna. Często robię ją z koperkiem właśnie.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !