Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1,5 kg
kiełbasa 30 dkg
pieczarki 30 dkg
koncentrat pomidorowy łyżka
olej do smażenia
kostka mięsna
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
przyprawa do zup

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Kapustę pociąć zalać wodą, dać kostkę mięsną i ugotować. Kiełbasę pokroić i podsmażyć na oleju na rumiano. Pieczarki udusić. Jak kapusta będzie miękka połączyć wszystkie składniki dodać koncentrat i dokładnie wymieszać, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 27.08.2013 07:27
fajny bigosik
Madziela 03.02.2013 08:50
taki bigosik zawsze smaczny
alaaa 27.10.2012 21:22
ale sobie smaku narobiłam,wygląda pysznie
Iwusia 18.10.2012 23:03
super bigosik
Dorian 08.06.2012 10:09
pycha
Wacław 17.11.2011 10:03
lubie taki bigos,pycha !
mic 05.11.2011 10:55
lubie mocno kwasny
gusia1000 17.08.2011 12:36
Zawsze jest dobry.
berys18 20.06.2011 08:26
smakowity
joanna77 27.05.2011 19:35
uwielbiam bigos
mirosława4 14.05.2011 22:26
pyszniutki
MAR3STA 10.05.2011 22:57
mniam
Margo1 27.04.2011 14:25
pychota
RenataZ-et 22.04.2011 21:53
ale pysznie wygląda :)
Wafelek2601 21.04.2011 08:44
ja dodaję jeszcze boczek wędzony
Monika193
Monika193 20.04.2011 22:51
uwielbiam bigos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak