Sposób przygotowania

Mięso umyć osuszyć, delikatnie rozbić. Pokropić oliwą, oprószyć czosnkiem, kucharkiem, pieprzem. Odstawić na godzinę. Po tym czasie rozgrzać olej i upiec na rumiano z dwóch stron. Taki kotlecik ja lubię z frytkami i surówką z kapusty kiszonej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kotlecik jest najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    tak, pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna klasyka
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    tez tak robie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis, pyszny karp
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    mniej tuczący niż tradycyjny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    U mnie tradycyjna kuchnia sprawdza się najlepiej, proste i smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    taki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznosci...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Taki kotlet jest najlepszy!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie jedzonko !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie jedzonko !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Smaczny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    poczciwy schaboszczak - pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    najlepszy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prosto i smacznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    tradycyjnie i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    dobry kotlecik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !