Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa obrać, oczyścić i ugotować w oso­lonej wodzie. Następnie zmiksować. Szynkę pokroić w kostkę. Bułkę namoczyć w mleku, odcisnąć. Wa­rzywa, szynkę, dwa jajka i bułkę wyrobić, przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Z masy formować płaskie kotlety, panierować w roztrzepanym jajku, a na­stępnie bułce tartej. Wkładać na rozgrzany olej i smażyć z obu stron na rumiano. Kotlety podawać z kiszonymi ogórkami.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    naprawdę świetne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !