Sposób przygotowania

Cukinie przeciąć wzdłuż (nie obierać), dusić na pół miękko w małej ilości wody, odsączyć i posy­pać przyprawami. Między połówki cukinii włożyć ser i zawijać w ciasto francuskie. Brzegi ciasta smarować żółtkiem i sklejać. Posmarować ciasto żółtkiem po wierzchu, w kilku miejscach nakłuć widelcem. Układać na posmarowanej olejem bla­sze i piec w gorącym piekarniku 30 minut, w tem­peraturze 160 stopni.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się ten pomysł
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy..
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawy..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    trzeba spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !