Sposób przygotowania

Brukselkę ugotować na półtwardo. Odcedzić i poczekać aż ostygnie. Dodać posiekany szczypiorek oraz koper. Doprawić solą oraz pieprzem i połączyć z majonezem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, palce lizać;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    mniam pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajna ta sałatka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z majonezem nie łączyłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    takiej nie jadłam, smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !