Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju na rumiano. Do wody dać podsmażone mięso i gotować, dodać kostkę mięsną. Pieczarki podsmażyć na oleju i dodać do zupy razem z pokrojoną w kostkę papryką. Gotować do miękkości mięsa. Dodać przecier, dokładnie wymieszać, doprawić do smaku. Na koniec dodać mąkę wymieszaną z wodą i pogotować 2 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis napewno jest smaczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczna
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    smaczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    moja ulubiona zupa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    apetycznie wygląda ta zupka :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobra zupka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie takie treściwe zupy
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    bardzo syta
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !