Sposób przygotowania

pierś z kurczaka umyć i pokroić w plastry lekko rozbić dłonią osolić posypać pieprzem i przyprawą do kurczaka,cebulę obrać pokroić w kostkę i zeszklić na oliwie dodać umyte i pokrojone w kostkę pieczarki doprawić do smaku poddusić chwilę i nakładać farsz łyżką na rozbite kawałki piersi i na każdy kawałek położyć odrobinę siekanej natki pietruszki po czym ciasno zwinąć,w naczyniu rozkłócić jajko do drugiego wsypać tartą bułkę i panierować najpierw w jajku potem w bułce tartej i upiec w rozgrzanym głębokim tłuszczu na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Bardzo dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !