Sposób przygotowania

Mięso umyć,osuszyć i pokroić w kostkę.Marchewkę obrać,umyć i pokroić na plasterki.Miąższ dyni pokroić w kostkę,a różyczki brokuła umyć i osuszyć.W rondlu mięso zalać taką ilością wody aby było przykryte, doprowadzić do wrzenia powoli gotować 30 minut, dodać warzywa i nadal utrzymywać w stanie wrzenia zawartość rondla aż sos odparuje do ¼ objętości, a składniki zmiękną, przyprawić, dodać śmietanę i dusić jeszcze razem 3 minuty. Podawać z ryżem.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !