Sposób przygotowania

Do zimnej wody wkładamy żeberka, kości oraz kostkę rosołową i gotujemy na małym ogniu ok. 1 godziny. W międzyczasie kapustę szatkujemy, a marchew trzemy na dużych oczkach. Gdy mięso się ugotuje wyjmujemy i wrzucamy kapustę oraz marchew. Dodajemy przyprawy i gotujemy ok. 1,5 godziny. Po tym czasie dodajemy jeszcze ziemniaki i kiełbasę pokrojone w kostkę. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubie kapuśniak ze słodkiej kapusty
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    lubie ze słodkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczny; lubię:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    a ja jeszcze nie gotowałam w tym roku,a kapusta już jest tania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    dobry!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !