Sposób przygotowania

Kabanosa kroimy w małą kostkę i podsmażamy na odrobinie masła. Gdy wędlinka zrobi się rumiana, będzie lekko podsmażona, dodajemy jajka. Doprawiamy solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Prawdziwe śniadanie.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Musi być smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    palce lizać
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    napweno pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z kabanoskiem jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne śniadanko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaklak

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    takiego połączenia nie próbowałam
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetna jajecznica
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    ALE DOBRA
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    rewelacja, super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !