Sposób przygotowania

Oczyszczone i umyte serca zalać wrzącą wodą, dodać sól. powoli gotować a gdy staną się miękkie dodać włoszczyznę. Serca po ugotowaniu wyjąć, wy-porcjować i przecinać wzdłuż na plastry. Sos chrzanowy sporządzić z podanych do niego składników i polać nim każdą porcję serc.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię serca ,bo są chude.....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi smakować wyśmienicie, bo po przeczytaniu składników aż się zrobiłam głodna :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !