Składniki:
serca wieprzowe | 1.5 kg |
sól | do smaku |
włoszczyzna | 30 dkg |
masło | 8 dkg |
mąka | 10 dkg |
śmietana | 20 dkg |
chrzan | 15 dkg |
sól | do smaku |
ocet | 10 ml |
cukier | do smaku |
sos chrzanowy |
serca wieprzowe | 1.5 kg |
sól | do smaku |
włoszczyzna | 30 dkg |
masło | 8 dkg |
mąka | 10 dkg |
śmietana | 20 dkg |
chrzan | 15 dkg |
sól | do smaku |
ocet | 10 ml |
cukier | do smaku |
sos chrzanowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: