Sposób przygotowania

golonkę gotować z warzywami,liściem i zielem ok.2,5 godziny na bardzo małym ogniu,po czym mięso pokroić w drobną kostkę,dodać czosnek doprawić solą i pieprzem,włożyć do miski,żelatynę rozpuścić w wywarze w którym gotowało się mięso,zalac nią pokrojone mięso.Wstawić do lodówki do stężenia.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa nazwa
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna nazwa
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    coś fajnego
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis, muszę spróbować
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !