Sposób przygotowania

Kiełbasę umyć, obrać ze skórki, pokroić w drobne plasterki.
Na patelni dobrze rozgrzać tłuszcz, dodać kiełbasę, obsmażyć z każdej strony.
Następnie cebulę pokroić w plasterki, dodać do kiełbasy, smażyć ok. 6 minut.

Pomidory pokroić w drobną kostkę, dodać do reszty, przyprawić do smaku solą, pieprzem, papryką, dokładnie wymieszać.

Do całości wlać wodę i wsypać ryż.
Garnek przykryć pokrywką i całość gotować ok. 10 minut na wolnym ogniu.
Ser żółty utrzeć i posypać nim potrawę na talerzu.


SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !