Sposób przygotowania

Mięso umyte kroimy w grubą kostkę a parówki w cieńszą kostkę posypujemy mięso przyprawami sypanymi i mieszamy , wstawiamy na godzinę do lodówki , następnie smażymy jak się podsmaży to podlać wodą i dusić . Pod przykryciem . Potem miękkie już mięso zabarwić koncentratem pomidorowym a zagęścić tłuszczem z mąką i dodać ten tłuszcz do mięska . Całość wymieszać .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Miam, miam...palce lizać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy tak nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !