Sposób przygotowania

Na smalcu usmażyć pokrojony w paseczki boczek, dodać cebulkę z drobno posiekanym czosnkiem, dodać jajka, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Można też dodać czosnku granulowanego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    lubię jajecznicę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, spróbuję :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajna
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z dodatkiem czosnku nie robiłam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !