Sposób przygotowania

Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, przesiać do miski. Dodać pozostałe składniki (mleko, olej, cukier i twaróg). Wyrabiać ciasto mikserem nastawionym na najwyższe obroty. Przełożyć na posypaną mąką stolnicę, rozwałkować, podzielić na kwadraty. Posmarować je oliwą, rogi zawinąć do środka. Obłożyć fetą i papryczkami, posypać posiekanym tymiankiem. Umieścić na blasze wyłożonej pergaminem, posmarować żółtkiem. Piec ok. 20 min. w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    bardzo smakowity przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !