Sposób przygotowania

Drobno pokrojoną cebulkę smażymy na patelni, dodajemy do niej pokrojone w kostkę pieczarki i przyprawy do smaku (sól i pieprz). Wszystko razem smażymy.
Martadelę kroimy w plastry i podwójnie panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy ją z obu stron na rozgrzanym oleju.
Gdy będzie już prawie gotowa to układamy na niej cienko pokrojone plasterki sera. Na chwilkę przykrywamy patelnię pokrywką- aby ser się stopił. Na stopiony ser nakładamy warstwę wcześniej przygotowanych pieczarek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    No i obiadek z głowy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Polecam
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ....z pomyslem....
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kome

    dobry sposób
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    apetyczna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny ten Twój sposób :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !