Sposób przygotowania

Rybę wypatroszyć i zetrzeć solą. Grzyby pokroić, podsmażyć na maśle i dodać posiekaną cebulę. Kapustę opłukać, odcisnąć, pokroić i wymieszać z cebulą i grzybami. Na patelni rozgrzać olej, włożyć kapustę, mieszając podgrzewać, aż odparuje cały płyn. Doprawionym nadzieniem wypełnić karpia. Rybę włożyć do brytfanki i posmarować masłem. Piec 40 minut w temperaturze 190 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    na prawdziwki muszę poczekać
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    świetny pomysł a kolejne święta;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Smaczna ta rybka na pewno;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota.....
  • 5
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszne danie! Mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    extra!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy przepis,tak karpia nie robiłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawy przepis,karpia z kapustą nie robiłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    karp z kapustą fajne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    uwielbiam karpia
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pyszny karpik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !