Sposób przygotowania

Cebulę pokroić, podsmażyć na maśle.
Kostkę rosołową Kucharek rozpuścić w niecałej szklance wody.
Wywar wlać do cebuli i tak chwilę zostawić.
Na patelni przygotować zasmażkę z mąki.
Zasmażkę rozprowadzić z mlekiem i wlać ją do cebuli.
Wymieszać i doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawe jak to smakuje?
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    interesujący przepis:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pewnie smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    takiego jeszcze nie próbowałam... a do czego podajesz ten sos? do ziemniaków? mięsa?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    ciekawy :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    ciekawe polaczenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !