Składniki:
cebula | 1 szt. |
oiwa | 1 łyżka |
mięso mielone | 30 dag |
jajko | 1 szt. |
bulion | 1/8 l |
twarożek | 2 łyżki |
oliwki | 3 dag |
makaron | 30 dag |
papryka czerwona | 3 szt. |
pęczek tymianku | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól | |
papryka żółta | 1 szt. |
cebula | 1 szt. |
oiwa | 1 łyżka |
mięso mielone | 30 dag |
jajko | 1 szt. |
bulion | 1/8 l |
twarożek | 2 łyżki |
oliwki | 3 dag |
makaron | 30 dag |
papryka czerwona | 3 szt. |
pęczek tymianku | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
sól | |
papryka żółta | 1 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: