Sposób przygotowania

Cebulkę obrać i pokroić w kostkę. Podsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Jak cebulka się zarumieni dodać pokrojone pieczarki, chwilkę poddusić i dodać paprykę. Dusić pod przykryciem ok. 15 min. doprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    w sezonie grzybowym można by pieczarki zastąpić np kurkami, albo...borowikami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Trzeba wypróbować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    mniam mniam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Wusze to upichcic
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, lubie takie
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przystawka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    oj jak ja lubię to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    robię bardzo podobnie, są przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają smakowicie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !