Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Zdejmujemy skorupkę i kroimy na pół. Wydrążamy żółtka i w osobnej miseczce rozdzielamy je widelcem. Dodajemy śmietanę i borówkę i mieszamy. Doprawiamy do smaku. Nakładamy do jajek i dekorujemy koperkiem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Super pomysł na farsz:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    śliczne zdjęcie!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    dziękuję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    chetnie sprobuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    jak ładnie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !