Sposób przygotowania

Ziemniaki zmiel, wymieszaj na gładką masę z 2 łyżkami oliwy oraz solą, pieprzem i majerankiem do smaku. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki. Cebulę pokrój w piórka, paprykę i marchew w kostkę. Cebulę, paprykę i marchew przesmaż kilka minut na reszcie oliwy, dodaj pieczarki, pokrojone w małą kostkę mięso, podlej bulionem, dodaj listki laurowe, duś pod przykryciem 15 min. Warzywa przełóż do żaroodpornej formy, przykryj puree ziemniaczanym, posyp tartą bułka. Zapiekaj 15 min w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam, bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    coś, co bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !