Składniki:
wędlina | 10 dag |
ser edamski | 5 dag |
posiekana zielenina | |
sos | |
mąka | 1 łyżka |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana | ½ szklanki |
mleko | ½ szklanki |
sól, pieprz | |
gałka muszkatołowa | |
rokpol | 5 dag |
cielęcina | pieczona |
wędlina | 10 dag |
ser edamski | 5 dag |
posiekana zielenina | |
sos | |
mąka | 1 łyżka |
masło roślinne | 1 łyżka |
śmietana | ½ szklanki |
mleko | ½ szklanki |
sól, pieprz | |
gałka muszkatołowa | |
rokpol | 5 dag |
cielęcina | pieczona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: