Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w grubą kostkę.Rumienimy na maśle na złoty kolor.Oprószamy mąką,zmniejszamy ogień.Cebulę smażymy pomalutku aż mąka się zrumieni.Do cebuli dodajemy rosół,solimy i ciągle mieszając zagotowujemy.Gotową zupę przecieramy przez sito i podgrzewamy.Trzymamy na maleńkim ogniu i w tym czasie przygotowujemy grzanki.Super zupka.Polecam.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna zupa!
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    uwielbiam cebulową
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    bardzo fajna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Do wypróbowania
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,szybka zupka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !