Sposób przygotowania

Kotlety cienko rozbić,oprószyć pieprzem,posypać natką pietruszki,położyć na nich szynkę i zrolować.Zrumienić na oliwie.Grzyby oczyścić,pokroić w cienkie plastry.Rolady przełożyć do rondla,podlać 4/3 szkl.wody i dodać pokruszoną kostkę mięsną,dusić ok.30 min.pod przykryciem.Na tłuszczu ze smażenia podsmażyć grzyby,połączyć z roladami.Dusić razem przez 5 min.Sos przygotować wg przepisu na opakowaniu.Rolady podawać z sosem pieczeniowym z cebulką,ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fantastyczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lobie wiec wypróbuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !